Bouten Bouwbedrijf

Albionstraat 15

5809 AB  Leunen

T: 0478 - 569492

F: 0478 - 569489

E: info@BoutenBouw.nl

 

 

 

 

Welkom op de site van Bouten Bouwbedrijf

Bouten Bouwbedrijf is als aannemer al  bijna 25 jaar actief in de burger- en utiliteitsbouw. U kunt bij ons terecht met bouwplannen in alle soorten en maten. Of het nu om een groot of klein project gaat, modern of traditioneel gebouwd, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering. Naast het leveren van kwaliteitswerk vinden wij service aan onze klanten zeer belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Bouten Bouwbedrijf is voornamelijk regionaal werkzaam (Limburg, Noord-Brabant en Gelderland) maar heeft ook projecten uitgevoerd elders in Nederland en in Duitsland. Zowel bedrijven, particulieren als overheden kunnen bij ons terecht met hun bouwplannen, in welk stadium deze zich ook bevinden. Onze vakbekwame mensen voeren graag de bouw van uw uitgewerkte plannen uit maar wij kunnen ook het maken van een ontwerp en het aanvragen van de vergunningen voor u verzorgen. U kunt in elk moment van het bouwproces bij ons aankloppen, ontwerp, uitvoering of renovatie, wij regelen het voor u.

Dus heeft u bouwplannen, neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U krijgt van ons vooraf een volledige gespecificeerde offerte zodat u precies weet wat het allemaal kost. En als u bepaalde dingen graag zelf wilt doen is dat geen enkel probleem, u krijgt van ons voor aanvang van de bouw een opdrachtbevestiging met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden die wij voor u uit zullen voeren, zo weet u precies wat u van ons kunt en mag verwachten. Wilt u tijdens de bouw iets veranderen dan komen we daar in onderling overleg wel uit. Kwaliteit, flexibiliteit en tevreden klanten, daar gaat het bij ons om.

Onze beste visitekaartjes zijn de door ons gerealiseerde bouwwerken en de tevreden klanten. Op deze site vind u een kleine greep uit de door ons gerealiseerde projecten.